KOLEKSI PETUA


Orang-orang tua memang suka buat apa-apa pakai petua. Kadang-kadang nengok macam tak logik. Tapi kadang-kadang efektif pulak. Entah dari mana diorang belajar, tak tahulah pulak saya. Tapi di weblog ini saya ada sertakan petua-petua yang saya dapat dari bermacam-macam sumber. Ada yang ambil kat majalah, web orang dan banyak tempat la, sampai tak ingat. Cubalah petua-petua tu, siapa tahu menjadi pulak. Tak rugi mencuba! Belum cuba, belum tahu!

Baca baki entri ini »

Baru Belajar Posting Blog Pakai Ms Word 2007


Testing pakai word 2007. Kalau boleh publish, eee best nya. Tak payah lah nak taip bebanyak kat web. Tak payah nak on internet dulu. Save sikit duit aku. :D

OK laa. Aku nak tengok internet dulu. Nak make sure betul ke benda ni publish. See you thereā€¦

Dikirim dalam Info. 1 Comment »
Ikut

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 58 other followers