Apa Nak Heran Pasal Sumpah


Saya tak heran bila Saepol Bahari bersumpah pasal ada orang cucuk bontot dia. Saya no komen la sebab saya tak nampak kejadian tu. Kalau saya nampak, senang sikit cerita. Mungkin saya buat vcd dan hantar ke FBI untuk siasatan lanjutan. Tapi apa nak heran benda sumpah sumpah ni. Pada saya perkara sumpah ni biasa jer.

Dalam dunia ni banyak bab pasal sumpah. Ada yang namanya sumpah, menyumpah, sumpahan, sesumpah (kawan saya nama dia encik sesumpah – peminat pop yeh yeh), sumpah-sumpah, sumpah-seranah, sumpah-sampah, sumpah-sumpit, macam-macam ada!! Baca baki entri ini »

Berita Terkini


Saya minta maaf banyak2 sebab lama tak update blog ni. Komen pun banyak tak terjawab. Sebenarnya saya sangat sibuk… betul2 punya sibuk! Bukan saya saja nak sibuk2, tapi sibuk yang nak saya jadi sibuk. Jadi terpaksalah saya menjadi sibuk walau saya bukan seorang penyibuk!

Dalam masa kebelakangan ni macam2 peristiwa menarik-tertarik berlaku. Tapi tak sempat nak tulis. Akibatnya PR (Page Ranking – Google) jadi jatuh dari 5 ke 4. Suka-suki dia jer turunkan ranking saya tanpa minta izin dulu. Apa dia ingat dia siapa? Doktor? Lawyer? Majistret? Baca baki entri ini »

Dikirim dalam Membebel. 4 Komen »
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 57 other followers