Rock Part 3: 14 Lagu Rock Kapak Yang Best (Link Terbaru di 4shared)


Sila baca gaya Mat Rock Muor pada tahun2 akhir 1980an.

Wa ingat, wa nak letak gambor cover kaset ke, cd ker kat sini, tapi wa punya limit storage kat wordpress ni dah cecah tahap maksimum 3Mb. Kalau nak lebih kena bayor laaa. Wa mana ada sen! Kalau lu nak sedekah kat wa, boleh jugak. Lagipun wa mana ada paypal, dulu simpan kat pejabat pos aja la. Itu pun mak wa yang simpankan, wa cuma tolong habiskan aja!

Wa cakap banyak tak main la. Ni wa ada 14 lagu rock kapak yang best. Wa gerenti lu mesti suka punye. Kalau lu tak suka, wa pedulik hapa. Wa suka apa…

14 lagu format mp3 ni wa save di savefile.com, so lu orang boleh download seberapa banyak yang lu orang suka. Asal jangan langgar undang2 dah ler, karang bond kacau, susah!

[SORRYLAH KAWAN2… SAVEFILE.COM DAH TUTUP, MUFLISIN… TAHUN 2009 KOT… AKU TAHU RAMAI NAK DOWNLOAD TAK DAPAT… NI AKU BERI LINK BARU DI 4SHARED.COM… KORANG BOLEH DOWNLOAD DENGAN FOLDER2 DIA SEKALIGUS SERENTAK! LINK DAN PASSWORD AKU TULIS KAT BAWAH – 27/06/2010 11.00 pm]

  1. Crossfire – Takdir Cinta
  2. Damasutra – Umpama Mimpi Dalam Mimpi
  3. Ekamatra – Hanya Satu Persinggahan
  4. Fotograf – Jangan Kau Ucap Selamat Tinggal
  5. Fotograf – Luka Seribu Rindu
  6. Handy Black – Hanya Dalam Lagu
  7. Iklim – Blues Terengganu Kita
  8. Iklim – Di Pintu Mahligai
  9. Laksamana – Gugurnya Bunga Cinta
  10. Lefthanded – Kenangan Bersama Mu
  11. Lefthanded – Ku Di Halaman Rindu
  12. Lefthanded – Tiada Lagi Kidung Mu
  13. Search – Pawana
  14. Sejati – Bila Bunga Dipetik Orang

SILA DOWNLOAD DI SINI : Rock Kapak 3 PASSWORD : solatfardhu5kalisehari

PERINGATAN PENTING
Lagu-lagu mp3 yang dimuat turun/download hendaklah untuk tujuan penilaian sendiri sahaja, bukan untuk kegunaan awam/umum dan bukan untuk dikomersilkan. Sila beli album asli/original artis berkenaan bagi menyokong artis tersebut dan industri hiburan tanahair. Beli yang asli dan hapuskan cetak rompak. Cetak rompak adalah satu jenayah!

Berikut disenaraikan artikel lain yang mempunyai persamaan dengan artikel di atas dan mungkin menarik minat anda untuk membacanya.

About these ads

24 Respons to “Rock Part 3: 14 Lagu Rock Kapak Yang Best (Link Terbaru di 4shared)”

  1. Sheikh Azmie Says:

    salam ! tima kasih Pakcik sudi mai singgah halaman tak dan nak jamu makan mai senyap2 jea !

    syok layan lagu lama… ingat jaman sekolah, ingat jaman ngorat ngorat dolu dolu…!

  2. marahman Says:

    syok jugak layan lagu2 lama especially kalo berada kat luar malaysia nih…thanx bro.

  3. Nasron al-Jauhari Says:

    @ marahman

    ada banyak stok lagi ni. cuma tak larat jer nak upload.

  4. demang Says:

    rock kapak! maintain segar sepanjang zaman! yeah!!! heheh..

  5. Nasron al-Jauhari Says:

    @ demang
    – memang segar… cuma yg menjadi almarhum semakin bertambah… :)

  6. gerektua Says:

    fuuh siap ada peringatan tu…

  7. Nasron al-Jauhari Says:

    @ gerektua

    sendiri mau ingat laaa… huhuhu.

  8. inazs Says:

    wey x lg ke lagu fotograf yang len aku minat giler dow tolong carikan

  9. aman Says:

    aku tk suka la lagu mcm monyet gatal je

  10. aiman Says:

    ko jaga skit mulut 2

  11. aiman Says:

    pukimak

  12. Abang Says:

    Link dah expired…. dicadangkan guna mediafire…

  13. Panah berapi Says:

    Pe jadah ko mencarut kt sini.beng0ng

  14. Naz 73 Says:

    Rock trus hidup tempa rock x ada la guna muzik salam 1 rock .

  15. farleena Says:

    thanx bro…

  16. John Rambol Says:

    Hi, Farleena…

  17. Amy Atan Says:

    terbaek beb……

  18. Glam Metal Says:

    Memang TerBaik!

  19. M.Azman Says:

    Lagu rock kapak terus segar..anak-anak muda tingkatan 3-5 (tahun 2012) anak buah aku…bila dengar laguni depa cakap best.Ada yang kata tak sangka rock dulu pun lagi tangkaplentok. Moga rock terus bermaruah..rock sifar maruah kita buang jauh-jauh..malah tak berjaya pun yg spesies ni.. aku pun dato’ rock era 82an. La ni dah agak tua..tapi jiwa rock sopan masih ada. Teringat zaman student kat KL,Kuantan, JB satu masa dulu….awek Haslina tah dimana kini..anak-anak akupun dah umur sekitar 20an..he..he..

  20. tepetz Says:

    tq tq n tq

  21. romesleh Says:

    jadi ingat bila masa dulu

  22. romesleh Says:

    ramai cakap rock kapak dulu dulu

  23. Ika Says:

    Semue lagu melayu memang best

  24. zahari Says:

    Salam sejatra para rock malaysia
    Gua minat dgn lagu rock melayu. Gua tercari2 lagu- lagu lame yg gua suka. Apasal susah sangat nak down load.. Tak de yg free ke.. Beb? K wasalam


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Ikut

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 58 other followers

%d bloggers like this: