Pendekar Bujang Lapok – Mambang


Tertekan/stress dengan kenaikan harga minyak? Tension sebab banyak masalah/problem? Saya ada solusi untuk release tension sekejap.

Anda pernah menonton filem Pendekar Bujang Lapok yang terkenal itu? Filem yang mana P Ramlee menjadi hero utama dibantu oleh S Samsuddin dan Aziz Sattar. Manakala heroinnya pula ialah Roseyatimah. Filem tu memang best dan kelakar habis. Antara segmen yang lucu ialah segmen “Mambang”, iaitu ketika mereka belajar isim/mentera silat. Tontonilah sedutan dari filem tersebut di bawah;

Jika anda berminat untuk muat turun / download sedutan/segmen tersebut, anda boleh klik pautan/link yang saya berikan di bawah. Segmen ini telah ditukarkan ke fail mpeg atau mp4. Insya’allah boleh dimainkan di komputer anda, ipod, pda atau telefon bimbit anda. Saya telah menggunakan ZAMZAR untuk mendownload sekaligus “convert” fail dari Youtube itu menjadi mpeg/mp4. Selamat tersenyum dan bergelak ketawa.

Nota: Artikel ini mengandungi bahan yang didapatkan dari YouTube atau pelbagai sumber lain. Terima kasih kepada mereka yang telah menjadi rujukan dan sumber dalam menerbitkan artikel ini.

PERINGATAN PENTING
Lagu-lagu mp3 yang dimuat turun/download hendaklah untuk tujuan penilaian sendiri sahaja, bukan untuk kegunaan awam/umum dan bukan untuk dikomersilkan. Sila beli album asli/original artis berkenaan bagi menyokong artis tersebut dan industri hiburan tanahair. Beli yang asli dan hapuskan cetak rompak. Cetak rompak adalah satu jenayah!

ARTIKEL YANG MUNGKIN MEMBANTU

Advertisements

2 Respons to “Pendekar Bujang Lapok – Mambang”

  1. !x0r@ Says:

    baru malam ni saya dapat masuk blog (login) dan view entri ni dengan baik (sebelum ni lambat nk loading.. page kuar dlm versi entah apa-apa.blog orang lain langsung tak boleh masuk) haha

  2. Sesumpah Says:

    saya ada Mp3 Pendekar Mustar Nyayian Roselan Yus. insyallah nanti saya akan share dalam Box.net….


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: