Pendekar Bujang Lapok – Mambang


Tertekan/stress dengan kenaikan harga minyak? Tension sebab banyak masalah/problem? Saya ada solusi untuk release tension sekejap.

Anda pernah menonton filem Pendekar Bujang Lapok yang terkenal itu? Filem yang mana P Ramlee menjadi hero utama dibantu oleh S Samsuddin dan Aziz Sattar. Manakala heroinnya pula ialah Roseyatimah. Filem tu memang best dan kelakar habis. Antara segmen yang lucu ialah segmen “Mambang”, iaitu ketika mereka belajar isim/mentera silat. Tontonilah sedutan dari filem tersebut di bawah; Baca baki entri ini »

Burger Siapa Sedap? Saya nak try…


burgerdepan.jpg

Hari ni saya nak cerita pasal ahli politik terlampau burger… Ramly Burger. Bukan pasal burger McD, Burger King atau KFC. Sebelum tu nak tanya, siapa tak pernah mencekik makan burger pakcik Ramly yang dijual di tepi2 longkang jalan dan juga kat pasar borong malam? Jakun Kesian betul la. Rasanya tak layak belum lengkap menjadi rakyat Malaysia kalau belum pernah makan burger tu. Baca baki entri ini »

Video Lawak Arab Yang Terlampau


Tok-tok Arab ni memang melampau. Ganas sangat! Kalau nak buat lawak pun janganlah sampai macam tu sekali. Macam nak membunuh jer!

Harap agar anda tidak meniru gaya lawak tok Arab tersebut. Jadikan ia sebagai sempadan!

Tidak sesuai ditonton oleh kanak-kanak! Baca baki entri ini »

Video Lucu Yang Terlampau


Beberapa hari yang lalu ketika saya surfing di YouTube, saya tengok satu video lucah lucu yang terlampau. Nak tergolek-golek gelak dibuatnya.

Cubalah tengok music video ni, pasti tak nyesal. Baca baki entri ini »