Koleksi Lagu-lagu A Ramlie


Saya sedang usahakan untok telah berjaya upload sebanyak 70 buah lagu A Ramlie ke 4shared.com dalam waktu terdekat ini bagi memudahkan para peminat allahyarham mendapatkan lagu-lagu yang mereka minati. Setakat ini cuma ada 70 buah lagu sahaja yang saya dapatkan dari convert dari Youtube, Enche’ Sesumpah dan entah siapa-siapa lagi saya tak ingat. Harap maklum ya tuan-tuan haji, saya ni dah sizen… benda-benda macam ni selalu lupa.

Ini dia senarai lagu-lagu yang dimaksodkan. Kalau ada sesiapa nak tambah, sila contact saya. Terima kaseh saya uchapkan tapi tiada bayaran ya. Hehehe…

Baca baki entri ini »

Advertisements

KOLEKSI PETUA


Orang-orang tua memang suka buat apa-apa pakai petua. Kadang-kadang nengok macam tak logik. Tapi kadang-kadang efektif pulak. Entah dari mana diorang belajar, tak tahulah pulak saya. Tapi di weblog ini saya ada sertakan petua-petua yang saya dapat dari bermacam-macam sumber. Ada yang ambil kat majalah, web orang dan banyak tempat la, sampai tak ingat. Cubalah petua-petua tu, siapa tahu menjadi pulak. Tak rugi mencuba! Belum cuba, belum tahu!

Baca baki entri ini »